Coaching

brocante spiegel

Je mag zijn zoals je bent, om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn.
En je mag het worden op jouw manier en in jouw tijd.

IK COACH…
Vanwege de diversiteit aan opleidingen, wil ik mij zo ook breed inzetten en blijven ontwikkelen. Ik richt me op individuele coaching, team coaching & training en ik heb me tot slot gespecialiseerd in het coachen van mensen met kanker.

Coaching begint met bewustwording, erkennen, herkennen en daarna stappen maken tot verandering. Je kunt gebeurtenissen en situaties niet altijd veranderen, wel hoe jij ermee omgaat en wat het met je doet. Door daar zicht op te krijgen en te ervaren hoe dat anders kan, ga je lekkerder functioneren én je beter voelen!

HOE COACH IK
Ik ben een coach die doorvraagt en je helpt bij het verhelderen van jouw vraag. We onderzoeken samen welke onderliggende patronen jouw gedrag in stand houden en gaan daarmee aan de slag. Naast luisteren wil ik jou als cliënt vooral laten doen en ervaren. Dat doe ik door middel van verschillende werkvormen. In het doen en ervaren leer je te luisteren naar je gevoel en er meer naar te handelen.

WAT ONDERSCHEIDT MIJ VAN ANDERE COACHES
We hebben allemaal de nodige opleidingen en kennis in huis. Wat vooral anders is, is wie wij als persoon zijn en hoe we werken. Jij moet een klik voelen met degene die jou gaat coachen. Een kennismakingsgesprek is de eerste stap, zodat beide partijen kunnen aftasten of we bij elkaar passen. Voorwaarde voor een goed traject is het vertrouwen wat er moet zijn tussen ons (coach en cliënt). Daarnaast is de motivatie dat jij dingen anders wilt en de bereidheid om daarin naar jezelf te kijken, van doorslaggevend belang voor het resultaat.

MEER WETEN
Wil je meer weten, neem gerust contact met mij op.