Anderen over Anneke

 

In mijn hoofd wist ik wel wat ik moest doen. Alleen ik wist niet hoe, ik voelde het niet. Anneke heeft me erg geholpen met het dichter bij mijn gevoel komen. Dingen loslaten en mijn eigen leven leiden. Mijn tempo verlagen. Hierdoor kon ik keuzes maken die bij mij passen. Mijn eigen passie volgen en niet het leven van iemand anders leven. Verbindingen tussen hart en hoofd, rugzakjes afdoen. Heel erg fijn en dat geeft mij rust en ruimte. Ik ben heel blij dat ik met Anneke in gesprek ben gekomen bij Coach & Coffee in Utrecht.
Josien, ondernemer

Anneke heeft me geholpen meer stevigheid, vertrouwen en balans in mezelf te vinden. Ik had vaak het gevoel ‘door de mand te vallen’ als iets niet perfect ging op m’n werk. Dat ben ik kwijt. Ik heb ook geleerd tijd te maken voor dingen waar ik blij van word. Ik voel me lichter en meer ontspannen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.
Hannah, projectleider

Ik ervaar Anneke als een fijne coach die er voor heeft gezorgd dat ik mezelf beter ben gaan begrijpen. Door haar coaching heb ik meer zelfvertrouwen gekregen op werkgebied maar ook in het dagelijkse leven. Ze leerde mij mezelf te accepteren om wie ik ben en daar ben ik haar erg dankbaar voor.
Esmeralda, medewerker casemanagement

Anneke de Leeuw is een fijne en liefdevolle gesprekspartner die stil kan staan bij mij. Ze stelt de juiste vragen die mij prikkelen om zelf na te denken. Ze gebruikt uitnodigende vormen die mij helpen te ontdekken wat ik anders kan doen. De contacten helpen altijd te ontdekken wie ik ben.
Jan Erik

Afgelopen jaren is er veel gebeurd, waar ik geen moment stil bij durfde te staan, ik bleef mijn verdriet wegstoppen door doelen te stellen waar ik naar toe kon werken en waar ik me op kon focussen. Tot alle doelen behaald waren en ik als het ware in een gat viel. Ik wist geen raad met hoe ik mij voelde. Er is mij destijds geadviseerd om naar Anneke te gaan, om te kijken of het hielp mijn verdriet te ordenen. Door Anneke heb ik mijn verdriet leren erkennen, los leren laten van boosheid en verdriet en geleerd dat het goed is om af en toe een stapje terug te doen. Het is fijn iemand te hebben waar je op kan terug vallen en waarbij je zo jezelf kan zijn.
Annelieke, student

Vanaf mijn eerste bezoek bij Anneke, heb ik me erg op mijn gemak gevoeld. Het kennismakingsgesprek was erg prettig. Anneke gaf na afloop aan om erover na te denken of ik vervolgafspraken wilde maken en zij van haar kant de mogelijkheden zag mij te kunnen coachen. Eén van de kwaliteiten van Anneke is dat ze tijdens de sessies iedere keer weer de vinger op de zere plek weet te leggen en daarmee op dat moment aan de slag gaat. Ze luistert tussen de zinnen door. Ze is ook echt betrokken bij jouw welzijn en laat je weten dat je tussen de afspraken door contact mag zoeken.
Riet, leerkracht basisonderwijs

Anneke is een zeer dierbare vriendin, we kennen elkaar al vanaf dat we begin twintigers waren. Een betere vriendin kan een mens zich niet wensen. Ze is een warme persoonlijkheid, loyaal, ongelofelijk trouw en voelt feilloos aan hoe de ander zich voelt, zelfs op afstand. Ik heb haar door de jaren heen zien ontwikkelen als mens en zeker ook als coach. Ze heeft een luisterend oor, luistert zonder te oordelen en heeft een kalme warme uitstraling. Het voelt goed om wat dan ook met haar te kunnen bespreken. Ze heeft een open houding en geeft een zeer vertrouwd gevoel. Met een goed gevoel voor humor kan ze zware dingen lichter kan maken.
Margo, vriendin